Laatu ja hyvä palvelu

Reilu ja rehti teräskauppias – TM-Rauta.

Monipuolisuus

Laajan valikoiman ja monipuolisuuden ansiosta voimme palvella sinua paremmin.

Suuret varastot

Suuren varastomme ansiosta voimme taata tuotteiden helpon saatavuuden.

Kuljetuspalvelu

Kysy tarvittaessa lisää kuljetus- ja noutopalvelustamme.

TM-Rauta Oy on teräksen hankintaan, varastointiin ja myyntiin erikoistunut terästukkuliike.

Yritys on palvellut suomalaisia konepajoja ja rakentajia jo vuodesta 1985. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa teräsputket ja palkit, kauppateräkset kuten latta-, kulma ja pyöröteräkset, ponttiteräkset ja teräslevyt. Uusina tuotteina varastossa myös teräsritilät ja askelmat, työmaa-aidat sekä verkkolevyt. Yritys toimii globaalisti. Kansainvälinen luottoluokitusyhtiö Dun & Bradstreet:n on luokitellut TM-Rauta Oy:n korkeimpaan AAA-rating luokkaan vuodesta 2001.

TM-Rauta Oy:n liiketoiminta on kasvanut jo usean vuoden ajan. Yrityksen varasto sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien päässä Parkanossa. Hyvän sijaintinsa ansiosta asiakkaan tilaukset saadaan toimitettua täsmällisesti kaikkialle Suomeen. Parkanon varaston lisäksi yrityksellä on myyntikonttori Oulussa.

TM-Rauta Oy hankkii teräkset suoraan terästehtailta kaikkialta Euroopasta. Teräkset voidaan toimittaa asiakkaalle joko suoraan terästehtaalta ilman välikäsiä tai Parkanon varastosta. Teräksen kilpailukykyisen hankinnan ja tehokkaan toimitusketjun turvaamiseksi yrityksellä on oma hankinta ja myyntiyksikkö Puolassa. Puolan yksikön kautta TM-Rauta valvoo terästoimitusten kilpailukykyä ja laatua Euroopasta.

TM-Rauta Oy ei halua olla suurin, mutta paras!

TM-Rauta Oy
Porinkatu 2
39700 Parkano

TM-Rauta Oy
Oulun myyntikonttori
(käyntiosoite)
Takatie 6
90440 Kempele

TM-Rauta Sp. z.o.o.
Puolan toimipiste
ul. Więckowskiego 2/10
70-411 Szczecin

TM-Rauta Oy
Turun myyntikonttori